TÉRKÉP FÓRUM APRÓHIRDETÉS CÉGTÁR
KEZDŐLAP   
Acsád főoldala
Kistérségi Társulás


BEMUTATKOZÁS   
Köszöntő
Falutörténet
Látnivalók
Elhelyezkedés
Népesség
Híres szülöttek
Sport
Civil szervezetek


E-ÖNKORMÁNYZAT   
Alapadatok
Képviselő-testület
Bizottságok
Meghívó, előterjesztés
Testületi ülés jegyzőkönyvei
Rendeletek
Önk. szerződések
Hivatal felépítése
Ügytípusok
Hatósági nyilvántartások


INTÉZMÉNYEK   
Óvoda
Művelődési ház
Könyvtár
Orvosi rendelés
Védőnői szolgálat
Egyéb


GAZDASÁG   
Helyi adó
Infrastruktúra
Beruházások
Vállalkozások
A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg


Helyi hírek, felhívások

Segítse munkánkat a község életéről, rendezvényeiről készített képeivel, az újabb programok, hírek, felhívások közzétételével, hogy minél inkább élő legyen az új virtuális közösségi élettér.

Információit kérjük, küldje el az impresszumban található e-mail címek valamelyikére, hogy elhelyezhessük a megfelelő menüben.


  Összes hír száma: 196
  ««     «     1     2     3     4    5     6     7     8     9     »     »»  


Anyák napi meghívó
Forrás: dr. Váradi Renáta - Dátum: 2013. április 29.
Sok szeretettel meghívjuk Acsád község minden kedves Édesanyját és Nagymamáját 2013. május 5-én (vasárnap) 14,00 órára egy meghitt anyák napi köszöntőre az Arany János utcai parkba. Az ünnepség keretén belül újból fát ültetünk a tavaly május elseje után született Gyermekek részére, és felállítjuk a nevüket jelző táblát is. Az ünnepségen közreműködnek a Mézeskalács Óvoda gyermekei. Minden kedves Édesanyát és Nagymamát sok szeretettel várunk! Acsád Község Önkormányzat Képviselő-testülete
 


90 éves szépkorú köszöntés Acsádon
Forrás: dr. Váradi Renáta - Dátum: 2013. április 15.
A 100 éves szépkorú köszöntőt 2013. április 8-án 90 éves szépkorú ünnepség követte az acsádi Időskorúak Szociális Intézetében. Dann János, az Otthon lakója betöltötte 2013. április 5-én a 90. életévét. A családtagokkal együtt az Intézet igazgatója, Héra Károly és az Otthon munkatársai mondtak szívhez szóló köszöntő beszédet, mely ünnepet dr. Kovács Bernadett acsádi polgármester ünnepi szavai zártak. A virág- és ajándékátadást követően fellobbantak a tortán a tűzijátékok, az ünnepelt pedig halk nótaszóval kedveskedett a jelenlévőknek. Boldog születésnapot kívánunk János bácsi erőben, egészségben! A köszöntőről készített képek az alábbi link alatt érhetők el: https://picasaweb.google.com/111219365211120625915/SzepkoruKoszonteseAcsad2013#
 


Az Új Széchenyi Terv keretében újabb nyugat-dunántúli projektek kaptak támogatást
Bük és környéke közösségi közlekedése fejlesztése pályázat
Forrás: Dr. Váradi Renáta - Dátum: 2013. április 26.
Négy projekt közel 1,2 milliárd forint uniós támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Nyugat-dunántúli Operatív Program (ÚSZT-NYDOP) „Közösségi közlekedés fejlesztése” című felhívásán. A 100%-os támogatási aránnyal megvalósuló beruházások főként Zalaegerszeg, Győr, Hévíz, Bük, Körmend településeket, valamint a környékbeli falvakat érintik.

Részletek »

 


Nyertes közlekedési pályázat
Forrás: dr. Váradi Renáta - Dátum: 2013. április 25.
Örömmel tájékoztatjuk a helyi Lakosságot, hogy 2013. április 25-én Bük Város Önkormányzatához megérkezett a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogató döntése, mely értesítőben az Irányító Hatóság Bük Város, Bő, Iklanberény, Acsád és Meszlen községek Önkormányzata által 2013. február végén benyújtott közös pályázatot 200 millió Ft támogatásban részesítette. A pályázat címe „Bük és környéke közösségi közlekedése fejlesztése”, a konzorcium vezetője Bük Város Önkormányzata. A pályázat keretében Acsádon valamennyi buszváró helyett új kerül telepítésre (a régiek elbontásra kerülnek), új térkő burkolattal, megújul az óvodával szembeni buszforduló, továbbá fedett buszváró kerül kihelyezésre, utas-tájékoztató pontok lesznek, a vasútállomáshoz Acsád község külterületén fedett kerékpártároló kerül kihelyezésre, valamint a Béke u. 12. sz. alatti ingatlan elé is új buszváró lesz kiépítve. Ezúton is köszönjük Bük Város Önkormányzat Vezetőségének, valamennyi konzorciumi tag Önkormányzat Vezetőségének, a tervező és szakértő Uraknak az együttműködést, a közös munkát!
 


Kutyachippelés Acsádon
Forrás: dr. Váradi Renáta - Dátum: 2013. április 25.
Tájékoztatjuk a kedves helyi Lakosokat, hogy 2013. május 7-én (kedden) Acsád községben 10,30 - 12,00 óra között még lesz lehetőségük a gazdiknak kutyusukat bechippeltetni a szokott helyen a doktor Úrnál. Aki még nem tett eleget jogszabály előírta kötelezettségének, az most még megteheti helyben! A chippelés ára: 3000 Ft ebenként.
 


Digitális átállás időpontjának közzététele
Forrás: dr. Váradi Renáta jegyző - Dátum: 2013. április 24.

Részletek »

   ««     «     1     2     3     4    5     6     7     8     9     »     »»  
  Összes hír száma: 196
oldal nyomtatása
Nyomtatás
küldje el az oldalt emailben
Küldje el az oldalt emailben
TELEPÜLÉSEK   
HÍREK, FELHÍVÁSOK   
Aktuális
Archívum


AKTUÁLIS   
Programajánló
Újság


KERESŐ   

GASZTRONÓMIA   
Étterem
Söröző, borozó


SZÁLLÁS   
Panzió


GALÉRIA   
Képgaléria és képeslapküldés


VENDÉGKÖNYV   
Írás
Olvasás

 
Látogatók száma:  450958 Impresszum Oldaltérkép E-mail